fbpx

Natura Femina Organic

100% CERTIFICIRANI ORGANSKI PAMUK

Higijenski ulošci, dnevne obloge i Natura Femina Organski tamponi visokokvalitetni su proizvodi za žene koje imaju visoke standarde u izboru saveznika za sebe i okoliš. Napravljeni su od certificiranog organskog pamuka koji je prijateljski za kožu i okoliš.

Organski pamuk se uzgaja pomoću ekološki prihvatljive metode koja blagotvorno djeluje na okoliš. Biljke pamuka nisu genetski modificirane i ne koriste pesticide za uzgoj, ali se polja obrađuju plodoredima. Rotacija usjeva također čuva druge biljne vrste i time doprinosi bioraznolikosti. Organski pamuk, koji je ugrađen u Natura Femina organske proizvode, certificiran je od strane ICEA certifikacijskog tijela za certificiranje ekoloških proizvoda u skladu s Međunarodnim standardom za tekstilne proizvode.

BIORAZGRADLJIVA AMBALAŽA

Natura Femina organski ulošci imaju zaštitnu foliju i vrećicu izrađenu od MATER-BI® materijala koji je biorazgradiv i kompostiran. MATER-BI® je revolucionarni biorazgradivi materijal dobiven od kukuruznog škroba. Zbog svog prirodnog sastava okoliš ne ostavlja toksične metale. MATER-BI® je materijal nove generacije koji je certificiran od strane međunarodne organizacije kao materijal koji je biorazgradiv i kompostiran. MATER-BI® proizvodi imaju slična korisna svojstva od plastičnih proizvoda, ali su potpuno degradirani.

 

MOŽETE IH KUPITI OVDJE:

NATURA FEMINA ULOŠCI

NATURA FEMINA ORGANIC TAMPONI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.