Web Trgovina otvorena od 0 – 24h

Prilaz Ivana Visine 5 10020, Zagreb

01 5513335  ( 9h – 16h )

pon-pet

Dućan:  OTVORENJE USKORO 

Često postavljana pitanja

Pročitajte naša”često postavljena pitanja” prije nego što nam pošaljete poruku.

Kolike su cijene dostave za narudžbe iz Internetske trgovine?

DOSTAVU VRŠI HP D.D.

ROK ISPORUKE 2-5 RADNIH DANA 

ZA ARTIKLE KOJE IMAMO NA SKLADIŠTU

ARTIKLE KOJE NEMAMO NA SKLADIŠTU ROK ISPORUKE JE OD 7 – 14 RADNIH DANA

Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata.

Proizvode iz naše internet trgovine dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske putem kurirske službe HP koja omogućuje najbrži prijenos pošiljke „od vrata do vrata”. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 3 radna dana na kopnu odnosno do 5 radnih dana na otocima. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima prikup pošiljke će biti organiziran prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 3 radna dana na kopnu odnosno do 5 radnih dana na otocima. Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu, a iznosi 20-45 KN putem HP.

Proizvodi kojih više nema na zalihi: Ispričavamo se zbog neugodnosti koju vam ova činjenica može prouzročiti. Ako vaš proizvod nemamo na zalihi, kontaktirati ćemo vas i dogovoriti želite li otkazati narudžbu, djelomično otkazati ili pričekati da proizvod dođe na zalihu, no trudimo se maksimalno ažurirati web stranicu kako biste odmah znali koji proizvod je odmah dostupan, a za koji je potrebno čekati do najviše 2 tjedna od narudžbe, o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Koji su načini plaćanja prihvaćeni u online trgovini?

Trenutni mogući oblici plaćanja su:

Pouzećem
Virmanskim putem (plaćanje po predračunu)
Pouzećem: Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu, a iznosi 20,00 kn- 45,00 kn (HP D.D.) za sve pakete neovisno o težini za područje cijele Republike
Hrvatske.. Plaćanje po predračunu: može se izvršiti dostavom predračuna na Vašu e-mail adresu, te Vašom uplatom na naš žiro račun  Sve eventualne bankovne troškove koji mogu nastati prilikom transfera novca, snosi kupac.

Cijene,uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave. Za izdavanje R1 računa potrebna je napomena kod same narudžbe,

Koliko će trajati isporuka?

ROK ISPORUKE 2-5 RADNIH DANA 

u roku 3 radna dana na kopnu odnosno do 5 radnih dana na otocima

ZA ARTIKLE KOJE IMAMO NA SKLADIŠTU

ARTIKLE KOJE NEMAMO NA SKLADIŠTU ROK ISPORUKE JE OD 7 – 14 RADNIH DANA

Koliko je sigurno kupovanje u online trgovini? Jesu li moji podaci zaštićeni?

* * Plaćanje kreditnim karticama obavlja se preko Corvus Payments i ZaBa sustava naplate zaštićenog Secure Socket Layer (SSL) protokolom. Prije nego što kupac izvrši uplatu bilo kojim načinom plaćanja, mora se registrirati i popuniti online formular za narudžbu.
* * Nakon ispravno popunjene narudžbenice trgovac kupcu dostavlja potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju je kupac definirao prilikom registracije.
* * U slučaju preuzimanja robe na prodajnom mjestu, naručene proizvode nije moguće podići odmah po uplati, već za njih vrijede uobičajeni rokovi isporuke. Kupac prima dodatnu obavijest e-mailom da je njegova roba spremna za preuzimanje.
* * U slučaju da kupac robu namjerava platiti e-bankingom/virmanom, rok za uplatu je 24 sata. Nakon tog roka trgovac ne može garantirati stanje skladišta i dobavljivost naručenih artikala. Obrada narudžbe počinje teći od trenutka vidljivosti uplate na našem računu. Ako je uplata uslijedila nakon roka, a roba je raspoloživa, pokreće se postupak dostave. Ako roba nije raspoloživa, pristupa se povratu preplaćenih sredstava (uvećanih za zakonske kamate po kamatnoj stopi poslovne banke kod koje vodi transakcijski račun) u roku od najviše 30 dana od dana uplate.

Sigurnost plaćanja
Tajnost Vaših podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i Corvus Payments servisa, te obratno.

Što se točno događa nakon narudžbe?

Nakon narudžne na Vašu e-mail adresu ( koju ste upisali tijekom narudžbe) doći će e-mail sa potvrdom naručivanja što je ujedno i račun ( fizički račun dobiti ćete sa naručenom robom u paketu)

Primam li fakturu za svoju narudžbu?

Da na e-mail adresu te fizički sa paketom.

Poštaljite nam upit

info@majcinaljubav.hr

narudzbe@majcinaljubav.hr

TELEFON:

01 5513335  ( 9h – 17h )